Over Truck Toerritten Nederland

Trucktoerritten Nederland is een hobby project van Chauffeur Maurice en géén commerciële activiteit dan wel officiële webshop.

Chauffeur Maurice heeft als hobby het rijden in een truck. Hij rijdt slechts in het weekend, woensdagmiddag en in de vakanties als hobby rond in zijn truck. Door middel van deze website, wil Chauffeur Maurice anderen kennis laten maken met zijn hobby en de mogelijkheid bieden een toerrit mee te maken. Chauffeur Maurice denk dat hij niet de enige is die het leuk vindt om in een Truck rond te rijden, daarom heeft hij deze site opgezet om ook andere mensen te mogelijkheid te bieden om eens in een Truck te kunnen zitten.

Truck Toerritten Nederland is slechts een naam, logo en website. Er zit géén professioneel bedrijf achter. Het is slechts een hobbyproject van Chauffeur Maurice. De kosten die deze hobby met zich mee brengen, draagt chauffeur Maurice privé (net als iedereen die een hobby heeft). De inkomsten staan niet in verhouding tot de kosten (brandstof alleen is al vele malen duurder). Het is slechts bedoeld als kleine vergoeding.

De kosten voor het onderhoud van deze Truck zijn vele malen hoger dan Chauffeur Maurice in rekening brengt. Er wordt slechts een kleine vergoeding in de onkosten gevraagd. 

Dus Truck Toerritten Nederland is slechts een middel om de hobby van Chauffeur Maurice bekendheid te geven zodat andere mensen ook mee kunnen rijden.

Zomaar wat sites waar Truck Toerritten Nederland wordt vermeld:

Uitidee.nl
Dagjeuit
Waarnaartoe
Eventplanner
Kidsproof
1001activiteiten

en hier .....

40ton.net
ttm.nl
Daf dealer Van Tilburg Bastianen

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein